Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Απίστευτα κουρέματα...

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Πές μου τι καφέ πίνεις...να σου πω ποιός είσαι!

Για άλλους είναι μια επαναλαμβανόμενη καθημερινή συνήθεια. Γι άλλους πάλι, αποτελεί εθισμό στα όρια της κοινωνικής ανοχής, καθότι δεν κάνουν χωρίς αυτόν. Για πολλούς αποτελεί πεδίο για πειραματισμού και ξεχωριστές απολαύσεις.
Όπως και να 'χει, ο καφές αποτελεί αναμφίβολα το υγρό καύσιμο της καθημερινότητας και αναπόσπαστο μέρος της ατομικής μας κουλτούρας.

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

H διαφορετικότητα της γυναικείας ομορφιάς στον κόσμο!

Στο δυτικό κόσμο τα πρότυπα και τα στάνταρ της γυναικείας ομορφιάς είναι καθορισμένα και έχουν να κάνουν κυρίως με έναν συγκεκριμένο τύπο εξωτερικής εμφάνισης που συνοδεύεται από ένα όμορφο πρόσωπο και ένα καλλίγραμμο σώμα.Αν και η έννοια της ομορφιάς είναι υποκειμενική και εξαρτάται κάθε φορά από το μάτι του θεατή, από το πώς αντιλαμβάνεται δηλαδή ο κάθε άνθρωπος την έννοια του ωραίου.
Και αυτό είναι, βέβαια, πέρα για πέρα αληθινό εάν ρίξετε μια ματιά στους διαφορετικούς ορισμούς της ομορφιάς ανά τον κόσμο. Αυτό που κάποιος βρίσκει όμορφο κάποιος άλλος μπορεί να το θεωρήσει άσχημο ή εξωφρενικό. Άλλωστε δεν ζούμε όλοι σύμφωνα με τις ίδιες προδιαγραφές και αρχές. Είμαστε διαφορετικοί. Έτσι είναι και η ομορφιά… Σε άγνωστους λαούς του πλανήτη η έννοια «γυναικεία ομορφιά» είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα από ό,τι εμείς οι «πολιτισμένοι» γνωρίζουμε. Και οι γυναίκες που ακολουθούν θεωρούνται «πολύ όμορφες» στους πολιτισμούς τους.

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα 12 ζώδια

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν κι ο καλύτερος τρόπος για να ξεφύγουμε από την θλιβερή πραγματικότητα είναι να ασχοληθούμε λίγο με τους φίλους μας, τους συγγενείς, με πρόσωπα που αξίζουν την φροντίδα και το ενδιαφέρον μας.
Το δίλημμα βέβαια είναι πάντα τί θα προσφέρουμε στον καθένα για να τον ικανοποιήσουμε.
Τα οικονομικά περιθώρια φυσικά, για τις περισσότερες είναι μηδαμινά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θ' αφήσουμε την οικονομική κρίση να μας στερήσει τη δυνατότητα, για να δώσουμε λίγη χαρά στ' αγαπημένα μας πρόσωπα.  Ας δούμε λοιπόν μαζί έγκαιρα, για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, τι είναι αυτό που το ενθουσιάζει, για να μπορέσουμε να τους ικανοποιήσουμε όλους, σύμφωνα με τις δυνατότητές μας.
 
Κριός
Ο Κριός λατρεύει τη χαρούμενη, ενθουσιώδη και εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Θα δυσκολευτείτε να κρατήσετε μυστικό το δώρο που διαλέξατε για κείνον, αφού θα προσπαθήσει επίμονα να σας «ψαρέψει». Ξέρει όλες τις κρυψώνες σας και θα το βρει εύκολα. Έτσι, επειδή η απογοήτευσή του θα είναι τεράστια αν δεν υπάρχει γι΄αυτόν μια εορταστική έκπληξη, αγοράστε του κάτι την τελευταία στιγμή. Μην απαντάτε στις πιεστικές του ερωτήσεις σχετικά με το δώρο που του έχετε αγοράσει ή σκοπεύετε να του αγοράσετε. Χαρίστε του τα δώρα σας μέσα σε κουτιά διαφόρων σχημάτων και μεγεθών, κατά προτίμηση στα χρώματα του λευκού, κόκκινου και χρυσού. Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος του Κριού, αλλά μάλλον δεδομένων των συνθηκών θ΄αργήσει να τα πάρει, γι΄αυτό ας πάμε σε κάτι φθηνότερο, όπως ο χαλκός, το μέταλλο που σχετίζεται με αυτό το ζώδιο.
Λίστα δώρων για φίλους και συγγενείς Κριούς
: Εισιτήρια για μια αθλητική εκδήλωση ή για μια ξεχωριστή εμπειρία, όπως Paintball ή ελεύθερη πτώση, παιχνίδια για τον υπολογιστή, μπαστούνι και μπάλα του γκολφ, αθλητικά είδη, γάντια οδήγησης, ηλεκτρονικά παιχνίδια, dvd player, mp3 player αυτοκινήτου, εξοπλισμός πυγμαχίας, γυάλινα στολίδια. Πολύ όμορφο δώρο για κείνον είναι να κλείσετε δωμάτιο σε ξενοδοχείο για ένα ζουζουνιάρικο σ/κ, και σίγουρα ένα κομψό ρολόι θα του ήταν απαραίτητο, καθώς ο Κριός είναι πάντα τόσο απασχολημένος που χάνει εύκολα την αίσθηση του χρόνου!

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Ο Έλληνας δεν χάνει το χιούμορ του

1.Τι κοινό έχουν η γαλοπούλα και οι Έλληνες;
Τη βγάζουν δεν τη βγάζουν μέχρι τα Χριστούγεννα.

2.Ποια είναι η διαφορά ενός εργαζόμενου από μία πίτσα;
Η πίτσα μπορεί να θρέψει οικογένεια.

3.Πάει ο υπάλληλος στον διευθυντή του.
Υπάλληλος: Με συγχωρείτε Κύριε Διευθυντά, μπορώ να σας μιλήσω... ;
Διευθυντής: Βεβαιότατα, έλα στο γραφείο μου.
Υ: Όπως γνωρίζετε είμαι στην εταιρεία εδώ και δέκα χρόνια.
Δ: Ναι, το ξέρω.
Υ: Δεν θα σας το πω δια της πλαγίας οδού, αλλά θα μπω κατ' ευθείαν στο θέμα.... Ζητάω αύξηση του μισθού μου. Υπάρχουν τέσσερις εταιρείες που με κυνηγάνε, αλλά ήθελα πρώτα να μιλήσω σε σας.
Δ: Ποιές είναι οι εταιρείες που τρέχουν από πίσω σου;

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Οφθαλμαπάτη

Κοιτάξετε  την κουκιδα, μόλις το δείξει ασπρόμαυρο , εσείς θα το δείτε με χρώματα! 

http://almirofistiki.blogspot.gr
κοιτάξετε  την κουκιδα, μόλις το δείξει ασπρόμαυρο , εσείς θα το δείτε με χρώματα!

Read more: http://almirofistiki.blogspot.com/2012/11/cool-optical-illusion.html#ixzz2D9d3L0CX
κοιτάξετε  την κουκιδα, μόλις το δείξει ασπρόμαυρο , εσείς θα το δείτε με χρώματα!

Read more: http://almirofistiki.blogspot.com/2012/11/cool-optical-illusion.html#ixzz2D9d3L0CX

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Μεγάλες αλήθειες!

Από μικρό κι από τρελό...

Ένα κοριτσάκι, παρακολουθώντας για πρώτη φορά ένα γάμο, ψιθυρίζει στην μητέρα του:

- Γιατί η νύφη φοράει λευκά;
- Γιατί το λευκό είναι το χρώμα της χαράς και σήμερα είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής της, απαντάει η μητέρα της, όσο πιο απλά μπορούσε.

Το κοριτσάκι μετά από λίγη σκέψη, λέει:

- Τότε ο γαμπρός γιατί φοράει μαύρα;

http://www.tsekouratoi.gr

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Οι πόλεις αλλάζουν στο πέρασμα του χρόνου

Μερικές από τις πιο γνωστές πόλεις του πλανήτη και η αλλαγή τους με το πέρασμα του χρόνου. Η ανάπτυξη έχει διαφοροποιήσει τελείως τη μορφή τους προς το καλύτερο ή το χειρότερο. Σε μερικές περιπτώσεις βλέπουμε εντυπωσιακές αλλαγές μέσα σε λίγα μόνο χρόνια.

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

O άνθρωπος που μπορεί να γίνει....αόρατος

 Ο Liu Bolin είναι ένας 37χρονος Κινέζος καλλιτέχνης που ειδικεύεται στην τέχνη του αόρατου.
Φωτογραφίζεται σε διάφορα σημεία του αστικού περιβάλλοντος έχοντας προσαρμόσει τον εαυτό του απόλυτα σε αυτό. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Οι φωτογραφίες δεν είναι επεξεργασμένες. Ο Liu προσπαθεί αρκετές ώρες ώστε να πετύχει την τέλεια προσαρμογή. Τις περισσότερες φορές οι περαστικοί δεν τον αντιλαμβάνονται παρά μόνο εάν κινηθεί. Είναι τόσο ρεαλιστικές οι μεταμφιέσεις του, που τον αποκαλούν «αόρατο άνθρωπο» ή «άνθρωπο φάντασμα». Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και προσπαθήστε να τον ανακαλύψετε. Σε μερικές περιπτώσεις είναι αρκετά δύσκολο!

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Δέκα πράγματα που μπορεί να μην ξέρετε για το χρήμα

Τα χαρτονομίσματα έχουν τη δική τους ιστορία!

Από την αρχαία Κίνα μέχρι και τις μέρες μας, η εξέλιξη του χρήματος
κρύβει εκπλήξεις, αναπάντεχα γεγονότα και κωμικοτραγικές καταστάσεις...
Την ώρα που οι κυβερνήσεις προσπαθούν να βρουν οριστική λύση με την
παραχάραξη χρήματος, το λανσάρισμα του τραπεζογραμματίου των 100
δολαρίων υποτίθεται ότι θα τελειώνει μια και καλή με το ψηφιακό
κοπιάρισμά του.
Στο διάβα του χρόνου ωστόσο, η ιστορία των χαρτονομισμάτων βρίθει από περιστατικά για γερά νεύρα!
 Ας δούμε μερικά ορόσημα για το χρήμα που ενδεχομένως δεν είναι και πολύ γνωστά...

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Χιουμοριστικές αλλά σοφές ατάκες!

1.Αν αγαπάς κάτι πάρα πολύ άστο να φύγει ...Με τόσο που έχει πάει η τιμή της βενζίνης δεν θα πάει μακριά ..

2.Μου στέλνει:"Θέλω να χωρισουμε" και στο καπάκι "Σόρρυ.Δεν πηγαινε σε σενα"..
Πήρα μια τρομάρα...

3.Αν κάποια στιγμή σε κάνουν να νιώσεις ένα μηδενικό, μην λυπηθείς... Χαμογέλα :)
Να θυμάσαι πως τα μηδενικά είναι αυτά που κάνουν τα εκατομμύρια ...

4.Αν η κοπέλα σου παραπονιέται πως δεν πηγαίνετε κάπου ακριβά, πήγαινέ την σ' ένα βενζινάδικο!

5.Ο χωρισμός είναι σαν το εγκεφαλικό.. Τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα..

6.Το κέρατο είναι σαν το τζατζίκι,όταν το τρώνε και οι δυο δεν υπάρχει πρόβλημα!

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Διάσημα ζώα της Disney στην πραγματικότητα

Μπορεί να είναι χαριτωμένα στη μεγάλη οθόνη, αλλά στην πραγματικότητα είναι ακόμα περισσότερο! Δείτε τι συμβαίνει όταν η φύση συναντά την Disney…

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Η... αρχή του μπάσκετ

O Τζέιμς Νέισμιθ έθεσε τους πρώτους κανόνες του αθλήματος το 1891.
Συμπληρώνονται σήμερα 151 χρόνια από τη μέρα που γεννήθηκε ο «δημιουργός» του μπάσκετ. Ήταν 6 Νοεμβρίου του 1861 όταν στον κόσμο ήρθε ο Τζέιμς Νέισμιθ, ο Αμερικανοκαναδός καθηγητής που έθεσε τους πρώτους κανόνες του αθλήματος το 1891.

Η εντολή του προϊσταμένου του στο πανεπιστήμιο του Σπρίνγκφιλντ να δημιουργήσει μέσα σε δύο εβδομάδες ένα άθλημα που θα παίζεται σε κλειστό χώρο και σε περιορισμένες διαστάσεις, προκειμένου να αθλούνται οι φοιτητές χωρίς ανισότητες και κίνδυνο τραυματισμών, ήταν η αρχή. Ο Νέισμιθ δημιούργησε 13 κανόνες, ανάμεσά τους και την τοποθέτηση του καλαθιού σε υψηλότερο επίπεδο από τους παίκτες.

Σε αντίθεση με τη μετεξέλιξη του αθλήματος, το πρώτο παιχνίδι μπάσκετ το Δεκέμβριο του 1891 παιζόταν από 18 παίκτες (εννέα σε κάθε ομάδα), με ένα καλάθι (κι όχι δύο) και με τη μεταφορά της μπάλας να γίνεται όχι με ντρίμπλα παρά μόνο με πάσες, ενώ μετά από κάθε καλάθι (αρχικά το ονόμαζαν… γκολ) ακολουθούσε κάτι σαν τζάμπολ για την επόμενη κατοχή.

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

Ο Έλληνας και το ίντερνετ...

Πάνω από τα μισά νοικοκυριά της χώρας (53,6%), με ένα τουλάχιστον μέλος ηλικίας 16-74 ετών, διαθέτουν σύνδεση στο Διαδίκτυο από την κατοικία τους, σύμφωνα με έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ. Όπως αναφέρεται σε….

σχετική ανακοίνωση, στην συντριπτική τους πλειοψηφία (94,8%) οι συνδέσεις αυτές είναι ευρυζωνικές. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, έξι στους δέκα χρησιμοποίησαν Η/Υ και το διαδίκτυο κατά το Α’ τρίμηνο του 2012 ενώ παρατηρείται σύγκλιση στα ποσοστά χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή και πρόσβασης στο διαδίκτυο.
Τακτική χρήση του διαδικτύου, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, διενεργεί το 91,4% όσων χρησιμοποίησαν το διαδίκτυο το Α’ τρίμηνο του 2012, ποσοστό σταθερό σε σχέση με το 2011 (91,7%) ενώ το ποσοστό όσων χρησιμοποιούν καθημερινά το διαδίκτυο παρουσιάζει αύξηση κατά 4,6% σε σχέση με αυτό που καταγράφηκε το 2011.

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

Τεστ συμπεριφοράς-Τι τύπος είσαι???

 Αυτό είναι ένα πραγματικό τεστ που δίνεται από το Human Relations Dept. σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σήμερα. Τους βοηθάει να έχουν καλύτερη εσωτερική γνώση αφορώντας τους υπαλλήλους τους και τους μελλοντικούς τους υπαλλήλους.

Πάρετε στυλό και χαρτί και ξεκινήστε.

Αριθμήστε το χαρτί σας από 1 ως 10 και γράψτε τις απαντήσεις σας για να δείτε μετά τη βαθμολογία σας.


1. Πότε νοιώθεις ότι είσαι στα καλυτέρα σου?
α) το πρωί
β) μεταξύ απογεύματος και νωρίς το βράδυ
γ) αργά τη νύχτα

2. Συνήθως περπατάς…..
α) αρκετά γρήγορα, με μεγάλα βήματα
β) αρκετά γρήγορα, με μικρά βήματα
γ) λιγότερο γρήγορα με το κεφάλι ψηλά, κοιτώντας τον κόσμο στο πρόσωπο
δ) λιγότερο γρήγορα, με το κεφάλι χαμηλά
ε) πολύ αργά

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

13 φωτογραφίες από τις καταστροφές του τυφώνα Sandy - Νέα Υόρκη 2012

 Ο τυφώνας Sandy κάλυψε την βόρειο-ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, αφήνοντας πίσω του μια κληρονομιά με τη μορφή πλημμύρες, πυρκαγιές, πεσμένα δέντρα και εκατομμύρια άνθρωποι έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Διευθυντής της δημοτικής επιχείρησης ηλεκτρικής ενέργειας στη Νέα Υόρκη δήλωσε ότι είναι "η πιο μαζική διακοπή ρεύματος που οφείλεται σε φυσική καταστροφή." Τώρα που το χειρότερο φαίνεται να είναι πίσω μας, ας ρίξουμε μια ματιά στις φωτογραφίες από το χάος που άφησε Sandy καθώς οι άνθρωποι προσπαθούν να επανέλθουν από αυτή την καταστροφή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...