Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Ηθελε να τηρήσει το fair play και… σκόραρε από τα 60 μέτρα!

Απίστευτη εξέλιξη είχε ο αγώνας ανάμεσα στην Λίλεστρομ και την Μπραν για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν χωρίς να το θέλουν πίσω από το κέντρο και στη συνέχεια να επιτρέπουν στη γηπεδούχο ομάδα να σκοράρει ανενόχλητη.

Με το σκορ να είναι 2-3 υπέρ της Μπραν, ο αρχηγός της ήθελε να επιστρέψει την μπάλα ως fair play στην Λίλεστρομ, όμως σούταρε με δύναμη κάτω από το κέντρο, η μπάλα χτύπησε στο χορτάρι και πήρεπερίεργη τροχιά καταλήγοντας στα δίχτυα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο οποίοςαιφνιδιάστηκε.

Το απίθανο αυτό γκολ από τα 60 μέτρα προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Λίλεστρομ, καθώς ο αρχηγός της Μπραν σκόραρε, ενώ ήθελε να τηρήσει το fair play και να επιστρέψει την μπάλα στους γηπεδούχους, οι οποίοι προηγουμένως είχαν βγάλει την μπάλα άουτ, επειδή είχε τραυματιστεί ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη, οι παίκτες της Μπραν άφησαν την Λίλεστρομ να σκοράρει ανενόχλητη με την σέντρα, μετά το γκολ που είχε δεχτεί, εκτός από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, που προσπάθησε να αποσοβήσει το γκολ. Τελικώς αναφέρει η iefimerida.gr, το σκορ παρέμεινε 3-4 υπέρ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έφυγαν με το διπλό από την έδρα της Λίλεστρομ.
http://www.alexiptoto.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...