Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Πως χρηματίζονται κάποιοι νόμιμα...

Επειδή πολλοί θα διαβάσουν την είδηση και θα μείνουν μόνο στους τίτλους, τους οποίους εύκολα μπορούν να καλύψουν με άλλους τίτλους, καλό είναι να πούμε με λεπτομέρειες, τον απλό τρόπο με τον οποίο είναι δυνατόν, κάποιος να χρηματίσει, να δωροδοκήσει, ένα δημοσιογράφο, ένα πολιτικό, ένα οποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο προκειμένου να τον έχει με το μέρος του.

1.- ΔΑΝΕΙΑ

Ας υποθέσουμε ότι είμαι δημοσιογράφος, σε μια εφημερίδα, παραδείγματος χάριν, στην εφημερίδα ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ, και έχω στοιχεία για ένα λαμόγιο, και ετοιμάζομαι να τα βγάλω στη φόρα, εκτός αν...

Εκτός αν, μεσολαβήσει το λαμόγιο στη τράπεζα, π.χ. στην υποτιθέμενη ΤΡΙΤΟΝ ΜΠΑΝΚ, ώστε να μου δώσουν ένα δάνειο, ας πούμε 399.000 ευρώ, χωρίς καμιά εγγύηση, χωρίς καμιά υποθήκη, απλά με εγγυητή το λαμόγιο. Τότε εγώ, θάβω τα στοιχεία, παίρνω το δάνειο,

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΣΗ η τράπεζα στρέφεται κατά του εγγυητή, δηλαδή του λαμόγιου,

ο εγγυητής, δηλαδή το λαμόγιο, πληρώνει το δάνειο, και.... ούτε ποντίκι, συγνώμη ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

ΚΑι εγώ παίρνω τη μίζα μέσω δανείου, και είμαι απολύτως ΝΟΜΙΜΟΣ!!!

Βέβαια αν το λαμόγιο είναι πιθανόν, και τραπεζίτης,

τότε εγγράφει το δάνειο στις ζημιές της τράπεζας, και ξεμπερδεύουν όλοι, πολύ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, χωρίς ΡΕΣΤΑ !!!

2.- ΕΞΑΓΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ



ΑΝ όμως υπάρχει κάποια εφημερίδα, που ενοχλεί, κάποιο λαμόγιο, τότε η δουλειά γίνεται με τη μέθοδο της εξαγοράς επιχειρήσεων. Ας δούμε πως.

Ξαφνικά από το πουθενά κάποιος δημοσιογράφος, εμφανίζεται και ζητά να αγοράσει τη συγκεκριμένη εφημερίδα. Ο δημοσιογράφος, καλύπτει και τις απαιτήσεις της εφημερίδας από άποψη γραμμής, δηλαδή αν ή εφημερίδα είναι αριστερή, εμφανίζεται "αριστερός" δημοσιογράφος, αν είναι δεξιά, 'δεξιός' κ.ο.κ.

Δίνοντας ένα σκασμό λεφτά, αγοράζει την εφημερίδα. Δηλαδή για μια εφημερίδα που κάνει 20.000 φύλλα τη βδομάδα, δηλαδή, εισπράττει 20.000 Χ 1 ευρώ = 20.000 ευρώ ή 80.000 το μήνα μικτά, έξω τα έξοδα εφορίες κλπ. ούτε 30.000 το μήνα, προσφέρει στον ιδιοκτήτη της 1.500.000 ευρώ !!!! Και γω να ήμουνα θα την πουλούσα, αφού άλλωστε, δεν θα αλλάξει και τη πολιτική γραμμή της εφημερίδας ο νέος ιδιοκτήτης.

Έτσι λοιπόν ο δημοσιογράφος γίνεται εκδότης.

Τότε έρχεται το λαμόγιο, ή κάποιος συνεργάτης του, και αγοράζει τη μισή εφημερίδα, το 50% της επιχείρησης, προσφέροντας 2.500.000 ευρώ, δηλαδή, δίνει στο δημοσιογράφο που είναι τώρα εκδότης, όσα έδωσε για να την αγοράσει, και 1.000.000 μίζα για την εξυπηρέτηση, παίρνει το 50% της εφημερίδας, και πλέον ο εκδότης εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα του πραγματικού αφεντικού δηλαδή του λαμόγιου.

ΚΙ εδώ, ΟΛΑ είναι ΝΟΜΙΜΑ.

ΟΛΑ καθαρά,

ΟΛΑ επιτρέπουν στον εκδότη,

να ισχυρίζεται με θράσος ότι είναι καθαρός.

3.- ΑΝΘΟΥΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΕΚΝΩΝ

Όταν το λαμόγιο θέλει να ελέγξει κάποιον πολιτικό, ή δημοσιογράφο ή άλλο σημαίνων πρόσωπο ώστε αυτό να βγαίνει στα ΜΜΕ, και να μας κατευθύνει ώστε να ψηφίσουμε για σωτήρες κάποιους, τότε μπορεί να το κάνει μέσω των "οικογενειακών" επιχειρήσεων.

Παράδειγμα.

Ο γιος του πολίτικου, έχοντας τελειώσει τη Νομική, ανοίγει ένα γραφείο από τα χιλιάδες που ανοίγουν κάθε μέρα, και ψωμολυσσάνε οι νέοι δικηγόροι, και ως εκ θαύματος, αναλαμβάνει ξαφνικά μία διαιτησία ενός δις, η οποία του αποφέρει 5 εκατομμύρια έσοδα σε δολάρια στο εξωτερικό. Τη διαιτησία την διεκπεραιώνουν οι δικηγόροι του λαμόγιου, αλλά στα χαρτιά ο πιτσιρικάς γιος, εισπράττει τη μίζα που προορίζεται για το μπαμπά, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ.

4.- ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΜΕΤΟΧΩΝ

Ας υποθέσουμε ότι κάποιος επιχειρηματίας θέλει να περάσει μία διάταξη στη Βουλή, που τον εξυπηρετεί, και πρέπει γι αυτό να δώσει και ένα δωράκι στον Υπουργό. Τι κάνει; Λέει στον Υπουργό να αγοράσει μετοχές της εταιρείας ΤΑΔΕ, μικρή κατά προτίμηση. Ύστερα, ο επιχειρηματίας, με αγορές, ανεβάζει τη τιμή της μετοχής στο διπλάσιο, ποιος νοιάζεται άλλωστε για την άνοδο της ΤΑΔΕ; Μόλις η μετοχή πάει στο διπλάσιο, ο επιχειρηματίας λέει στον πολιτικό να πουλήσει, τις μετοχές φυσικά τις αγοράζει ο ίδιος, κι έτσι ο πολιτικός έχει πάρει τη "μίζα" αφού έβαλε στις μετοχές 100000 και πήρα σε ένα μήνα 200000, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ. Εννοείται ότι ο επιχειρηματίας, πουλάει μετά τις μετοχές σιγά σιγά, για να μη πέσει η τιμή της, μέχρι να πουλήσει εκείνος, και μετά, η μετοχή στα τάρταρα. Σ αυτό το κόλπο, τη μίζα τελικά την πληρώνουν τα κορόιδα του ΧΑΑ, ανάμεσα σ’ αυτούς κι εμείς καμιά φορά.

Όλα τα παραδείγματα που ανάφερα είναι υποθετικά.

Απλά τα ανάφερα για να έχετε το νου σας, αν κάποια στιγμή ο διευθυντής του υποκαταστήματος της τράπεζας, που σας έχει δώσει το δάνειο σας, με υποθήκη τα δύο σπίτια σας, για δάνειο 50.000,

αν λέω, κάποια στιγμή, σας πει

"δε βαριέσαι βρε αδερφέ, θα σου πληρώσω εγώ το δάνειο, να μη βασανίζεσαι"

ΜΗ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙΤΕ!!!

Μπορεί να θέλει να σας... δωροδοκήσει!!!

Τι είπατε, δεν άκουσα.

Αυτά δεν συμβαίνουν στη Ελλάδα;;;

Συμβαίνουν, συμβαίνουν, όσο στους υπόνομους υπάρχουνε ΠΟΝΤΙΚΙΑ, τόσο δεν θα καταφέρουμε ποτέ σαν λαός να πούμε ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Άντε, και προσοχή στην επόμενη... δημοσκόπηση!!!!
http://365look.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...