Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Μια διαφορετική ματιά στα δώδεκα ζώδια

ζωδιο κριος

Είστε πρωτοποριακός τύπος και οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι είστε ηλίθιοι. Είστε γρήγοροι όταν κριτικάρετε, ανυπόμονοι και περιφρονείτε τις συμβουλές που σας δίνουν. Δεν κάνετε τίποτε άλλο από το να τσαντίζετε τους ανθρώπους με τους οποίους ξεκινάτε μια συζήτηση. Με άλλα λόγια είστε καθάρματα.

ζωδιο ταυρος

Είστε πρακτικοί και επίμονοι. Είστε αποφασιστικοί και εμμένετε σε ένα πράγμα μέχρι να το τελειώσετε, αφού δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα σωστό με τη πρώτη. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως είστε πεισματάρηδες και ξεροκέφαλοι. Δεν είστε τίποτε άλλο από χαζοχαρούμενοι.

ζωδιο διδυμοι

Σκέφτεστε γρήγορα και έξυπνα. Οι άνθρωποι σας συμπαθούν επειδή είστε μπαϊσέξουαλ. Για κάποιο λόγο τα θέλετε όλα ενώ δίνετε ελάχιστα. Αυτό σημαίνει ότι είστε φτηνοί μπάσταρδοι. Οι Δίδυμοι είναι διάσημοι επειδή χτυπούν τους φίλους τους πισώπλατα.



ζωδιο καρκινος

Είστε συμπονετικοί και καταλαβαίνετε τα προβλήματα των άλλων, πράγμα που σας κάνει περίεργα καθάρματα. Συνεχώς αναβάλλετε πράγματα. Και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεστε στο ταμείο ανεργίας, και δεν αξίζετε τίποτα. Όποιος βρίσκεται στη φυλακή είναι Καρκίνος.

ζωδιο λεων

Θεωρείτε τον εαυτό σας γεννημένο ηγέτη. Όλοι οι υπόλοιποι σας θεωρούν ηλίθιους. Οι περισσότεροι Λέοντες είναι νταήδες. Είστε ματαιόδοξοι και δεν μπορείτε να δεχτείτε ειλικρινή κριτική. Η αλλαζονεία σας είναι αηδιαστική.  Οι Λέοντες είστε μεγαλοπρεπείς καραγκιόζηδες και απολαμβάνετε τον αυνανισμό περισσότερο από το σεξ.

ζωδιο παρθενος

Είστε λογικοί τύποι και συχαίνεστε την ακαταστασία. Η αδυναμία σας να τα ψάχνετε όλα εκνευρίζει τους συναδέλφους σας. Είστε ψυχροί και αναίσθητοι και συχνά σας παίρνει ο ύπνος κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών. Οι Παρθένοι γίνονται ή καλοί οδηγοί λεωφορείων ή νταβατζήδες.

ζωδιο ζυγος

Σας αρέσει η ισορροπία σε όλα, πράγμα που υποδηλώνει το πόσο ψυχωτικοί είστε. Δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις με τίποτα, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να θέλουν να σας δείρουν. Ο μόνος λόγος που δεν το κάνουν, είναι επειδή τους κοιμίζετε με τα λόγια και την ψεύτικη ευγένειά σας.

ζωδιο σκορπιος

Ο χειρότερος από όλους. Είστε ο ρουφιάνος της υπόθεσης και δεν πρέπει να σας εμπιστεύονται. Θα πετύχετε να φτάσετε στη κορυφή επειδή δεν έχετε καθόλου ηθική. Είστε ο τέλειος καραγκιόζης. Οι περισσότεροι Σκορπιοί δολοφονούνται.

ζωδιο τοξοτης

Είστε αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Έχετε μια ακαντανίκητη τάση να βασίζεστε στη τύχη, αφού έτσι και αλλιώς δεν έχετε κανένα ταλέντο. Η πλειοψηφία σας είναι μεθύστακες. Δεν αξίζετε απολύτως τίποτα.

ζωδιο αιγοκερως

Είστε συντηρητικοί και δεν σας αρέσει να παίρνετε ρίσκα. Στην ουσία είστε κότες. Δεν έχει υπάρξει ποτέ κάποιος Αιγόκερως που να έδωσε κάτι στο κόσμο. Θα έπρεπε να αυτοκτονήσετε.

ζωδιο υδροχοος

Έχετε εφευρετικό μυαλό και τείνετε να είστε προοδευτικοί. Λέτε ψέμματα συνέχεια. Κάνετε επανειλλημένα τα ίδια λάθη επειδή είστε ηλίθιοι. Όλοι πιστεύουν πως είστε κόπανοι. Σας αρέσει η σεξουαλική διασκέδαση με μεγάλα άψυχα αντικείμενα.

ζωδιο ιχθυες

Έχετε μεγάλη φαντασία και συχνά πιστεύετε πως σας παρακολουθεί το FBI ή οι εξωγήινοι. Οι φίλοι σας σας επηρεάζουν και όλοι σας κοροϊδεύουν επειδή δεν ξέρετε τι πάει να πει δύναμη. Έχετε σοβαρή έλλειψη αυτοπεποίθησης και μυρίζετε και περίεργα.
http://www.i-diadromi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...