Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Παρατηρήστε τα ΝΥΧΙΑ σας – Ξέρετε τι δείχνει το ΣΧΗΜΑ τους για την προσωπικότητά σας;

Διάφορες μέθοδοι κατά καιρούς προσπάθησαν να αποκαλύψουν ...
την προσωπικότητα του ανθρώπου με μια ματιά. Οι περισσότερες συνδέουν ορισμένα μέρη του σώματος με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Κάποια θεωρία υποστήριζε ότι το σχήμα και το μέγεθος του κεφαλιού δείχνει τον χαρακτήρα. Ήταν η ονομαζόμενη φρενολογία, που  μελετώντας το μέγεθος του κρανίου, απέδιδε ορισμένα χαρακτηριστικά στον άνθρωπο.
Στο παρελθόν πίστευαν ακόμη πως όσο πιο κοντά ήταν το ένα μάτι στο άλλο τόσο περισσότερο καλλιτεχνική φύση είχε ο άνθρωπος.
Μόδα τώρα είναι ότι κάποιος καταλαβαίνει τον χαρακτήρα του άλλου από το σχήμα των νυχιών. Αυτή η μόδα ξεκίνησε αρχικά από την Ασία αλλά γρήγορα εξαπλώθηκε στη Δύση.
Βέβαια, εξαρτάται από την προσωπικότητα κάποιου και από τα πιστεύω του ως προς το τι διαβάζει και σε ποιο βαθμό θα πιστέψει.
Όπως και να έχει, ακριβής ή όχι αυτή η μόδα με τα νύχια είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να περάσει κανείς την ώρα του και να σκεφτεί αν πραγματικά τον αντιπροσωπεύουν, κάνοντας την αυτοκριτική του.
Δείτε την ανάλυση των διαφόρων σχημάτων νυχιών και τι αποκαλύπτουν:

1. Κάθετα μακρύ νύχι
Ήπιος χαρακτήρας, ακριβής, ευφάνταστος, και δημιουργικός. Είσαι άνθρωπος κοινωνικός και γενικά τα πηγαίνεις καλά με σχεδόν όλους.
2.Φαρδύ νύχι στα πλάγια
Τίμιος, σοβαρός, ευέξαπτος , θεωρητικός. Λες την αλήθεια όποια και αν είναι αυτή και συχνά δίνεις συμβουλές στους άλλους ακριβώς για αυτό.
3 & 4. Στρογγυλεμένο ή ωοειδές σχήμα
Άνετος, μοναδικός,θετικός, λογικός. Κινείσαι στον δικό σου ρυθμό και τα πράγματα δεν σε επηρεάζουν, που σημαίνει πως κάνεις μακροχρόνιες σταθερές φιλίες.
5. Τετραγωνισμένα νύχια
Αρχηγός, δυνατός, επιδέξιος, τολμηρός. Είσαι συχνά σοβαρός και οι άλλοι σε βλέπουν σαν αρχηγό, αλλά έχεις και την ευαίσθητη πλευρά σου, που όμως την δείχνεις μόνο στους δικού σου κοντινούς ανθρώπους.
6 & 7. Τριγωνικά  νύχια
Έξυπνος, τελειομανής, εφευρετικός, πρωτότυπος. Ίσως είσαι διάνοια, σκέφτεσαι πολύ γρήγορα  και γοητεύεις τους άλλους.
8. Νύχια αμυγδαλωτά
Πιστός, τίμιος, φιλικός, ευγενικός. Είσαι καλός αλλά υπερασπίζεσαι τον χώρο σου όταν χρειαστεί, οι άνθρωποι απολαμβάνουν την  συντροφιά σου και θαυμάζουν το πώς χειρίζεσαι τα πράγματα.
9. Νύχια σε σχήμα σπαθιού
Επίδοξος, εργατικός, οραματιστής, επικεντρωμένος.  Επικεντρώνεσαι σε μακροπρόθεσμους στόχους και επηρεάζεις άλλους ανθρώπους με θετικό και εποικοδομητικό τρόπο.
http://www.gkourou.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...