Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

Φωτογραφίες φαντασμάτων που ακόμα οι ερευνητές αδυνατούν να εξηγήσουν!

Οι ιστορίες με φαντάσματα προκαλούν φόβο ακόμη και στους πιο γενναίους. Από δολοφονημένους σκλάβους έως βασανισμένους ασθενείς νοσοκομείων, τα φαντάσματα προκαλούν φόβο. Πώς θα νιώθατε αν βλέπατε όμως φωτογραφίες φαντασμάτων που δεν μπορούν να εξηγηθούν με τη λογική;
Ερευνητές που ασχολούνται με τα παραφυσικά φαινόμενα δεν έχουν κατορθώσει να εξηγήσουν μερικές φωτογραφίες που μοιάζουν να έχουν στοιχειωθεί...Η φωτογραφία αυτή λήφθηκε στο βράχο Corroboree Rock στο Alice Springs, της Αυστραλίας το 1959 και φαίνεται να εικονίζει μια γυναίκα που κρατά τα χέρια της προς το πρόσωπό της, ατενίζοντας μακριά.


Οι ντόπιοι της πόλης Κέζον στις Φιλιππίνες δεν πλησιάζουν το Balete Drive τη νύχτα. Λένε ότι μια γυναίκα με μακριά μαύρα μαλλιά, ντυμένη στα λευκά και με αίμα στο πρόσωπό της, βρίσκεται στο κέντρο του δρόμου και παρακολουθεί τους οδηγούς και τα αυτοκίνητα. Οι οδηγοί έχουν πάντα δίπλα τους κάποιον συνοδηγό, γιατί όπως λένε, εάν υπάρχει άδειο κάθισμα στο αυτοκίνητο, μπορεί να εμφανιστεί ένας... απρόσκλητος επισκέπτης δίπλα τους.


Αυτή η γυναίκα επισκεπτόταν την αεροπορική βάση στο Yelverton, του Σόμερσετ το 1987. Ποζάροντας για τη φωτογραφία είπε ότι ένιωθε ένα ανεξήγητο κρύο ρεύμα, αν και έκανε ζέστη. Λέει επίσης ότι ήταν μόνη της στο αεροσκάφος. Τότε ποιος κάθεται στα δεξιά της;


Η Χλόη ήταν σκλάβα σε ένα σπίτι σε μια φυτεία στο Σαιντ Φράνσισβιλ της Λουιζιάνα. Όταν την έπιασαν να κρυφακούει τη συνομιλία του αφεντικού της, εκείνος της έκοψε το αυτί. Τότε εκείνη έφτιαξε μία τούρτα με δηλητήριο για εκείνον, αλλά την έφαγαν η γυναίκα του και οι κόρες του. Η Χλόη λιντσαρίστηκε από τους άλλους σκλάβους και μέχρι σήμερα στοιχειώνει τη φυτεία, ακούγοντας τις συνομιλίες των επισκεπτών. Η Χλόη λένε ότι κρύβεται πίσω από πόρτες ή φυτά.


Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου. Ένα φάντασμα, αυτό ενός νεκρού στρατιώτη, περπατά στα σκαλιά του υπογείου.
http://kostasedessa.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...