Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Πες μου το ζώδιό σου,να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!

Στην καθημερινότητά μας, όλοι μας θα πούμε ένα αθώο ψέμα. Το κακό είναι, πως το ένα ψέμα, φέρνει τ’ άλλο! Έτσι δυστυχώς, καμιά φορά, ένα αθώο ψεματάκι μπορεί να αποβεί μοιραίο…Πόσο εμπιστοσύνη λοιπόν, μπορούμε να έχουμε στον καθένα; Διάβασε σύμφωνα με το ζώδιό του/της και δες πόσο ειλικρινής είναι!

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός για να εντυπωσιάσει και να αναδείξει το χαρακτήρα του, θα σου πει ψέματα για κάτι που βίωσε στη ζωή του. Θέλει απεγνωσμένα να «ανεβάσει» το status του χαρακτήρα του, κάνοντάς σε να πιστεύεις πως είναι άξιος του θαυμασμού σου. Μεγαλοποιεί τα πράγματα μόνο και μόνο, για να του πεις μπράβο!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι απόλυτα ειλικρινής! Πιστεύει πως αν ξεφουρνίσει ακόμα και το πιο αθώο ψέμα, θα τον πιάσεις στα πράσα. Δεν μπορεί εύκολα να υποστηρίξει ένα ψέμα, δεν είναι στο χαρακτήρα του! Αυτό λοιπόν που κάνει, είναι να χρησιμοποιεί με όση δεξιοτεχνία μπορεί, διάφορα τεχνάσματα για να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εξυπνάδα ενός Διδύμου ξεπερνά κάθε φαντασία! Σκαρφίζεται εύκολα τα πιο απίθανα ψέματα. Μην το παίρνεις και τόσο στραβά! Για παράδειγμα, ένας Δίδυμος είναι αρκετά κυκλοθυμικός, με σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή του. Αν λοιπόν έχετε κανονίσει να βγείτε το βράδυ για ποτό, μπορεί εύκολα να αλλάξει η διάθεσή του και να το μετανιώσει με αποτέλεσμα να ακυρώσει τα πάντα και τα νεύρα σου να γίνουν…τσατάλια! Θα πει και το πιο απίθανο ψέμα, προκειμένου να αποφύγει την έξοδο αυτή και μάλιστα...με μεγάλη ευκολία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός τύπος. Το ψέμα που θα χρησιμοποιήσει, θα είναι μόνο και μόνο για να προστατεύσει τον εαυτό του και σένα, από ένα πιθανό λάθος που είχε κάνει στο παρελθόν ή από την ανασφάλειά του. Επίσης, αν ανακαλύψεις πως σου είπε ψέματα για κάτι που σε αφορά, μην τον παρεξηγήσεις. Να είσαι σίγουρος πως το έκανε για να σε προστατεύσει, επειδή σε αγαπά!

ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας δε λέει εύκολα ψέματα γενικά. Σαν βασιλιάς όμως, θέλει συχνά να βγαίνει από «πάνω»! Αυτός είναι και ο λόγος, που ένα λιοντάρι θα χρησιμοποιήσει το ψέμα. Όταν απειλείται η υπόληψή του, θα κάνει τα πάντα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, για να πάρει το «θρόνο» του πίσω, που δικαιωματικά του ανήκει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος απεχθάνεται το ψέμα. Του είναι πολύ δύσκολο να ψεύδεται. Όμως, κανείς δεν είναι τέλειος! Γι’ αυτό, αν χρειαστεί να πει ένα αθώο ψεματάκι, θα φανεί τόσο πιστικός, που μπορεί μέχρι κι αυτός να το πιστέψει!

ΖΥΓΟΣ

Αν ο μύθος του «πινόκιο» ήτανε πραγματικός, τότε θα ήτανε Ζυγός! Το ψέμα για τον Ζυγό, είναι ένας τρόπος ζωής. Λέει εύκολα ψέματα και τα υποστηρίζει τόσο καλά, χωρίς να τα παίρνεις χαμπάρι. Χρησιμοποιεί το ψέμα για να αποφύγει καταστάσεις, μεγαλοποιεί τα πράγματα κι αν θελήσει να σου κρύψει ό, τι βγήκε χθες, θα το κάνει με απόλυτη ευκολία και πειθώ! Έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα λοιπόν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός για να σε εκδικηθεί και να σε σαμποτάρει, μπορεί να πει και το πιο μεγάλο ψέμα! Χρησιμοποιεί το ψέμα, σαν ένα τρόπο εκδίκησης για να σε πληγώσει, αν εσύ του φέρθηκες σκάρτα! Πρόσεξε, γιατί μπορεί και να χρησιμοποιήσει αθώα ψεματάκια, για να δει από πού κρατά η σκούφια σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν ασχολείται με τα ψέματα. Αν χρειαστεί να πει ένα ψέμα, θα το κάνει μόνο και μόνο για να καλύψει τα χνώτα του, σε κάτι που απλά δε θέλει να μαθευτεί! Δε θα ασχοληθεί με το να σε παραμυθιάσει, για κανένα λόγο. Όταν όμως αμαυρώσουν το όνομά του σε μια συζήτηση που βρέθηκε μπλεγμένος, θα κάνει τα πάντα και θα πει ακόμα κι ένα ψέμα…για να βγει «λάδι»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως τρέμει και μόνο στην ιδέα του να εκτεθεί, γι’ αυτό δύσκολα θα πει ψέματα! Αν πέσει στην παγίδα ενός ψέματος, θα βρει όλα τα μέσα, για να μετατρέψει το ψέμα…σε αλήθεια, για να μην αποκαλυφθεί! Εύκολα όμως θα πει ένα ψέμα, μόνο και μόνο για να αναδειχθεί και να ανέβει επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο «μετρ» του ψέματος! Ένας Υδροχόος είναι απίστευτα ικανός να πει ψέματα και να τα υποστηρίξει σε τέτοιο βαθμό, πείθοντας τους πάντες! Όταν τον στριμώξεις στη γωνιά, θα πει ό, τι ψέμα του κατέβει για να βγάλει την ουρά του απ’ έξω ή αν κάτι δεν τον συμφέρει, θα το αποφύγει...χωρίς καν να το καταλάβεις!

ΙΧΘΥΣ

Ο ονειροπόλος Ιχθύς, “ζει” στο παραμύθι του! Θα πει ψέματα ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό, για να μην πληγωθεί από μια κατάσταση που τον πονά και τον βασανίζει. Πολύ απλά, θα κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα…μόνο με το μυαλό του!

http://www.e-zwdia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...